fbpx

Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve

Het Timbavati Natuurreservaat maakt deel uit van het Kruger National Park. In het unieke Umlani Buch Camp ervaar je het echte Afrika. Je slaapt in mooie traditionele Afrikaanse rieten hutten in de arc…

va. 788,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Timbavati privé Natuurreservaat maakt deel uit van het Kruger National Park. In het unieke Umlani Bush Camp ervaar je het echte Afrika. Verwacht geen luxe, maar wel de ultieme safari ervaring met grote kans om oog in oog te staan met de big 5. Je slaapt in mooie traditionele Afrikaanse rieten hutten in de architectonische stijl van de lokale Shangaan stam met badkamer. ’s Avonds worden olielampen gebruikt voor de verlichting. Als de avond valt kun je de leeuwen horen brullen en hyena’s "lachen".
4 Prachtige safari game drives en alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Het wereldberoemde Greater Krugerpark, bestaat uit het Nationale Park en de aangrenzende privé reservaten. Er staan geen hekken om deze reservaten en het wild kan vrij tussen de diverse gebieden bewegen, maar is qua bezoekers minder druk, waardoor je niet met vele andere jeeps tegelijk in wachtrij staat bij leeuwen bijvoorbeeld wat in het Kruger National Park regelmatig voorkomt. Met ervaren spoorzoekers maak je dagelijks game drive’s in open land Rovers en kun je begeleide wandelingen maken door de bush, waarbij je op boeiende wijze uitleg krijgt over de leefwijze van de dieren. In de traditionele boma (kampvuur) kun je elke avond terecht voor en aperitiefje voor het diner. Het diner zelf wordt geserveerd in de eetkamer bij kaarslicht of buiten in de rivierbedding met het licht van de olielampen. Umlani betekent letterlijk "plek om te rusten" en het feit dat er geen elektriciteit is versterkt het avontuurlijke gevoel om diep in de Afrikaanse wildernis te verblijven.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.