fbpx

Ubuntu in Soweto

Ubuntu in Soweto 2 dagen / 1 nacht Buildingblock

Beschrijving

Stap op de fiets en verken met lokale gids de levendige buitenwijken van Johannesburg, oftewel de townships. Je maakt kennis met de vriendelijke bewoners van Soweto en komt al fietsend door de straten langs iconische plekken zoals het (Desmond) Tutu House en het (Nelson) Mandela House. Er is de laatste jaren veel veranderd in deze bruisende gemeenschappen en dat zie je. Wij vonden dit een van de meest bijzondere ervaringen van onze Zuid-Afrika reis.

Reis Zuid-Afrika: Ubuntu in Soweto

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Ubuntu in Soweto, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.