fbpx

Tropisch Ponta do Ouro – Mozambique

Tropisch Ponta do Ouro – Mozambique 4 dagen / 3 nachten Buildingblock

Beschrijving

Je kunt de beroemde safariparken in Zuid-Afrika perfect combineren met een relaxed strandverblijf in tropisch Mozambique. Ponta d’Ouro is het meest zuidelijkste puntje van Mozambique en is goed in te plannen vanuit de oostelijke hoek van Zuid-Afrika. Wandel over de brede en ongerepte zandstranden of struin door het gezellige plaatsje met hippie vibe. In de zomermaanden liggen de temperaturen wat hoger dan in buurland Zuid-Afrika. Een heerlijke plek om wat strandtijd te plannen tijdens je rondreis.

Reis Zuid-Afrika: Tropisch Ponta do Ouro – Mozambique

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Tropisch Ponta do Ouro – Mozambique, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.