fbpx

Trinidad by Night

In de avond neemt een gids je mee naar de leukste plekjes van Trinidad, om de cocktails, muziek en dans te ervaren.

va. 62,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Trinidad is een van de mooiste steden en ’s avonds is het een van de meest bruisende steden. Wil je weten waar je ’s avonds moet zijn en welke bars je zeker niet moet overslaan? Boek dan op je eerste avond in Trinidad deze tour, zodat je je de komende avonden zeker niet hoeft te vervelen!
Tropische cocktail
Je ontmoet je gids op een vooraf afgesproken plek en wandelt naar de eerste bar, waar een heerlijke cocktail al op je staat te wachten. Geniet van je drankje en van de sfeer van deze bar. 
Muziek en salsa
Vervolgens bezoek je twee plekken waar je optimaal kunt genieten van salsamuziek. Je zult de locals met de voetjes van de vloer zien gaan en misschien wil je zelf ook wel een dansje wagen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.