fbpx

Trekking in Kalaw

Tijdens deze dagexcursie zul je samen met een gids de natuur in trekken en de Palaung bergstam in hun eigen omgeving gaan bezoeken. Je zult het indrukwekkende landschap en de gastvrijheid van haar vri…

Beschrijving

Informatie
Vandaag ga je de omgeving van Kalaw verkennen. Het plaatsje Kalaw zelf ligt op zo’n 1300 m hoogte in de Shan Staat en is een oud Brits heuvelstation. Dit merk je overal nog in de koloniale sfeer van de huizen en straten. Vanwege de hoge ligging is het hier een stuk koeler, waardoor Kalaw een aangename plaats is om aan de hitte van bijvoorbeeld Yangon of Mandalay te ontvluchten. Het is dan ook de ideale omgeving voor een prachtige wandeling door de omgeving.
Bergvolken en prachtige natuur
Je zult samen met je gids de natuur in trekken en de Palaung bergstam in hun eigen omgeving gaan bezoeken. Je zult het indrukwekkende landschap en de gastvrijheid van haar vriendelijke inwoners beleven, terwijl je langs thee- en sinaasappelplantages loopt. De weg kronkelt door het landschap ophoog en je wandelt in zo’n zo’n 3 uur naar het dorpje Tar Yaw, waar de Palaung stam woont. Je hebt de tijd om kennis te maken met de vriendelijke mensen en om hun dorp en woonomgeving te bekijken.
Hierna is het nog ca. een half uur verder naar een uitkijkpunt vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de bergachtige omgeving van Kalaw. Hier bij het uitkijkpunt zul je van een eenvoudige picknicklunch genieten, die na de inspanning van de wandeling des te beter zal smaken! Na de lunch is het tijd om terug te keren naar Kalaw, waar je weer bij je hotel wordt afgezet.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.