fbpx

Tibetaanse tempel tour

Tibetaanse tempel tour 5 dagen / 4 nachten Buildingblock

Beschrijving

Vind je het leuk om nog meer van Sikkim te ontdekken, dan is de Tibetaanse tempel tour iets voor jou. Een wat actievere bouwsteen met ook voldoende tijd voor ontspanning, waarbij natuur en cultuur elkaar afwisselen. Je wandelt naar de mooiste boeddhistische kloosters vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de uitlopers van de Himalaya. De wandelingen zijn voor vrijwel iedereen goed te doen. Moe maar voldaan kom je aan bij je guesthouse waar je lekker in de tuin kunt relaxen.

Reis India: Tibetaanse tempel tour

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Tibetaanse tempel tour, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.