fbpx

Surf & Turf (Zuid-Afrika en Mozambique)

Surf & Turf (Zuid-Afrika en Mozambique) 21 dagen / 20 nachten Roundtrip

Beschrijving

Met deze kampeerreis combineer je het beste van Zuid-Afrika en Mozambique: namelijk de beroemde safariparken en de tropische stranden. Je rijdt in je 4×4 auto met daktent via de indrukwekkende Panoramaroute naar het Krugerpark. Nadat je je eerste wild hebt gespot, verruil je de bush voor witte stranden en wuivende palmen. Mozambique is een nog onontdekte, ruige en ‘echt Afrika’ bestemming. Je start en eindigt de reis in Johannesburg waardoor je extra kosten voor de huurauto en binnenlandse vluchten voorkomt.

Reis Zuid-Afrika: Surf & Turf (Zuid-Afrika en Mozambique)

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Surf & Turf (Zuid-Afrika en Mozambique), met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.