fbpx

Sterren kijken in Joshua Tree

Sterren kijken in Joshua Tree 2 dagen / 1 nacht Buildingblock

Beschrijving

Bizarre rotsformaties, oasen en boomachtige cactussen, dit is Joshua Tree National Park. Na Death Valley het tweede grootste nationale park in Californië. Leuk feitje is dat deze Joshua Tree eigenlijk geen boom is, maar een yucca plant. Toen de Mormonen naar het westen trokken deed deze boomachtige cactus ze denken aan de smeekbede van de Bijbelse Joshua, dat werd dus de Joshua Tree. Een mooie tussenstop middenin de Californische woestijn op weg naar de kust of de Grand Canyon.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Sterren kijken in Joshua Tree met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Sterren kijken in Joshua Tree, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.