fbpx

Startersreis Nieuw-Zeeland Deluxe

Heerlijk flexibel het prachtige Nieuw-Zeeland verkennen! Je vluchten, aankomsttransfer, eerste 2 nachten in een 4* hotel en de auto zijn voor je geboekt en verder heb je alle vrijheid om zelf in je ei…

va. 1.799,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze reis is speciaal samengesteld als een soort startersreis, waarbij de belangrijkste basiselementen zijn geregeld en je vervolgens alle vrijheid hebt om het prachtige Nieuw-Zeeland in je eigen tempo te verkennen.
Autorondreis met alle vrijheid
Je vluchten van en naar Nieuw-Zeeland zijn geregeld, evenals een aankomsttransfer in Auckland. Ook de eerste 2 nachten worden al voor je geboekt in een centraal gelegen 4-sterren hotel, zodat je rustig bij kunt komen van je vlucht en de tijd hebt om deze bruisende stad te verkennen.
Bepaal zelf je route en tempo
Dan is het tijd om je huurauto op te halen. Bij deze reis is 16 dagen autohuur inbegrepen. Uiteraard kun je altijd nog extra huurdagen bijboeken. Ook kun je de ferryovertocht bijboeken als je al weet wanneer je van het Noordereiland naar het Zuidereiland wilt reizen.
Kortom, een flexibele startersreis waar je geheel je eigen draai en invulling aan kunt geven, zodat je precies te zien krijgt wat je wilt zien en ontdekken in Nieuw-Zeeland.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Auckland.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.