fbpx

Snorkelen met zeekoeien

Ontdek de magische onderwaterwereld van de “Nature Coast” tijdens deze excursie waarbij je gaat snorkelen met de vriendelijke zeekoeien in de ondiepe, sprankelende wateren van de Crystal River.

va. 97,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ontdek de magische onderwaterwereld van de "Nature Coast" tijdens deze excursie waarbij je gaat snorkelen in de ondiepe heldere wateren van Crystal River. Hier vind je in de winter de grootste bevolking zeekoeien ter wereld. De ‘Gentile Giants’ zoals deze vriendelijke kolossen ook wel worden genoemd, worden aangetrokken door het relatief warme water van de natuurlijke bronnen, dat gedurende het hele jaar rond de 22 graden blijft.
Vroeg in de ochtend vertrek je vanaf The Plantation on Crystal River en ga je met een boot de Crystal River op. In de buurt van de zeekoeien zet je je snorkel op en ga je het ondiepe water in om van dichtbij kennis te maken met de zeekoeien. Met hun dikke olifanten huid en een gemiddeld gewicht van 500 kilo ziet de zeekoe er vrij lomp uit. Toch zijn deze kolossale beesten zeer vriendelijk en komen ze graag even bij je in de buurt zwemmen. Een onvergetelijke ervaring!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.