fbpx

Snorkelen met zeehonden

Snorkelen met zeehonden rond het schiereiland bij Kaap de Goede Hoop is een unieke ervaring en erg leuk om als excursie toe te voegen tijdens een bezoek aan Kaapstad.

va. 82,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Snorkelen met zeehonden rond het schiereiland bij Kaap de Goede Hoop is een unieke ervaring en erg leuk om als excursie toe te voegen tijden een bezoek aan Kaapstad. Het water van de Atlantische oceaan is altijd koud, ook in de zomer, dus je krijgt een wetsuit, handschoenen, flippers en een snorkel. Vanuit Hout Bay vertrek je met een krachtige rubberboot van 85 pk motor naar Partridge Point. Hier tref je ontzettend veel zeehonden die heerlijk aan het spelen zijn in het water. Zeehonden zijn heel nieuwsgierig en cirkelen vaak om je heen en duiken met je mee terwijl je met ze aan het zwemmen bent. Terug op de boot wordt je opgewacht met een warm drankje en koekjes. Een prachtige ervaring!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.