fbpx

Skaftafell glacier walk

Tijdens deze gemakkelijke gletsjer wandeling ga je op korte verkenningstocht door een prachtige uitloop gletsjer in Skaftafell.

va. 123,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze gemakkelijke gletsjer wandeling ga je op korte verkenningstocht door een prachtige uitloop gletsjer in Skaftafell. Deze ijzige reus is een adembenemende uitlaat gletsjer die zich uitstrekt tot aan de machtige Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa.
Je avontuur begint met het ontmoeten van je gecertificeerde en ervaren gletsjergids. Je gids geeft je instructies over het gebruik van de basis- en vereiste gletsjeruitrusting die ze leveren, zoals stijgijzers en een ijsbijl. Als je eenmaal op het ijsveld stapt, voelt het alsof je bent getransporteerd naar een ijzige en vreemde planeet. Terwijl je door een wonderland van gletsjers van ijsformaties en diepe kloven op de gletsjer loopt, word je omringd door een schitterend landschap. Unieke ervaring.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.