fbpx

Singapore en Maleisië

Inclusief vluchten. Tijdens deze privé rondreis door Singapore en Maleisië, begint je reis in Singapore en maak je een stadstour om deze bijzondere stad te leren kennen. Per bus reis je verder naar …

va. 2.326,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze privé-rondreis door Maleisië en Singapore begint de vakantie in Singapore en leer je deze bijzondere stad kennen. Per bus reis je vervolgens naar West-Maleisië, waar je langs de vele bezienswaardigheden komt die het land rijk is. Je verblijft in prima middenklasse hotels.
Kuala Lumpur en Taman Negara
Beleef de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur door te dwalen door Chinatown en langs prachtige koloniale gebouwen. Het contrast is groot wanneer je doorreist naar het oudste regenwoud ter wereld: Taman Negara. Ervaar hoe het is om een wandeling te maken over hangbruggen, die 30-40m hoogte boven de grond hangen. Je loopt ter hoogte van de toppen van de bomen en kunt op het woud neerkijken! Daarna reis je verder naar de hooggelegen Cameron Highlands, waar het landschap een wonderlijke aaneenschakeling van eindeloze theevelden is.
Cultureel Penang en tropisch Langkawi
Dan is het tijd om de indrukwekkende brug van 13,5 kilometer over te steken naar het eiland Penang, ook wel "Pearl of the Orient" genoemd. Als afsluiter kun je gaan genieten op het schitterende koraaleiland Langkawi, een waar tropisch paradijs voor een perfecte strandvakantie om je reis naar Maleisië en Singapore mee af te sluiten!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Cathay Pacific van Amsterdam naar Singapore.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.