fbpx

Short Break Toronto en de Niagara Falls

Rondreis Canada? Per comfortabel vervoer verken je de bruisende stad Toronto en het nabijgelegen natuurwonder van de Niagara Falls. Boek nu deze vakantie.

va. 1.245,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Canada lijkt misschien ver, maar de reisafstand is eigenlijk best beperkt. Afhankelijk van je vluchtkeuze, kun je in 8-10 uur ter plaatse zijn. Perfect dus voor een korte vakantie tussendoor!
Tijdens deze short break bezoek je de bruisende wereldstad Toronto, waarna je naar de wereldberoemde Niagara Falls gaat.  
Toronto
Toronto is een stad met een indrukwekkende skyline waar van alles te doen is. Wandel door de straatjes van het oude Toronto, bezoek een museum of theater of ga wandelen in het park of aan een stadsstrand.
Niagara Falls
Gemakkelijk te bereiken vanuit Toronto, zijn de wereldberoemde Niagara Falls die Canada en Amerika met elkaar verbinden. Laat je imponeren door de macht van het water dat naar beneden buldert. Behalve de Falls wordt er een ruim scala aan entertainment aangeboden. Zo vind je op Clifton Hill diverse attracties, waaronder een reuzenrad, lasergamen, karten, minigolf, bioscoop, spookhuis en ga zo nog maar even door. Eén ding is zeker, je zult je geen minuut vervelen hier!
De reis eindigt weer in Toronto, waar je op de luchthaven wordt afgezet en weer huiswaarts vliegt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Air Transat van Amsterdam naar Toronto.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.