fbpx

Short Break Calgary en de Rocky Mountains

Rondreis Canada? Per comfortabel vervoer verken je Cowtown Calgary en de uitgestrekte natuur van Banff en Jasper in de Rocky Mountains. Boek nu deze vakantie.

va. 1.890,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Canada lijkt misschien ver, maar de reisafstand is eigenlijk best beperkt. Afhankelijk van je vluchtkeuze, kun je in 10-12 uur ter plaatse zijn. Perfect dus voor een korte vakantie tussendoor! Tijdens deze short break bezoek je de stad Calgary, waarna je de ruige bergen van de Rocky Mountains inrijdt.
Calgary
De reis start in Calgary, stad van het schaatsen, de Winterspelen en voor locals bekend als Cowtown, door de sfeer van het oude westen die er nog hangt.
Banff en Jasper
Vanaf Calgary is het maar een kort ritje, de enorme bergen van de Rocky Mountains in. Vanuit de bus kun je uitgestrekte wildernis vast goed in je opnemen. Aangekomen in Banff kun je diverse excursies ondernemen om zo de prachtige natuur te gaan ontdekken. Je vindt er een afwisselend landschap van scherpe berg pieken, uitgestrekte gletsjers en bossen, prairie achtige vlaktes en diepblauw of groen gekleurde meertjes.
De volgende stop is het noordelijker gelegen Jasper National Park, dat door velen wordt gezien als het mooiste park van de Rocky Mountains. Vergeet in Jasper vooral niet om ’s avonds omhoog te kijken. Het park heeft namelijk de 2e donkerste hemel van de wereld, zodat het de perfecte plaats is om op een heldere avond miljoenen sterren en soms zelfs het noorderlicht te zien.
Lake Louise
De laatste stop van je short break is het beroemde Lake Louise verblijft. Vooral ’s ochtends is het hier nog lekker rustig en kun je heerlijk wandelen rondom het meer wandelen.
De reis eindigt weer in Calgary, waar je op de luchthaven wordt afgezet en weer huiswaarts vliegt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Calgary.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.