fbpx

Schatten van Sikkim

Schatten van Sikkim 4 dagen / 3 nachten Buildingblock

Beschrijving

De Tibetaanse cultuur en levenswijze staat ook in je Sikkim-reis centraal, maar is in dit deel van India het meest oorspronkelijk. De spectaculaire uitlopers van het Himalaya-gebergte bieden huis aan een groot aantal Tibetaanse monniken die al knielend in bontgekleurde kloosters mantra’s opzeggen. Je bezoekt de steden Gangtok en Kalimpong, die door het lage aantal toeristen veel rust uitstralen. Zowel Ladakh als Sikkim zijn afgelegen berggebieden met een sterke Boedhistische cultuur. Sikkim is daarentegen lager gelegen, gemakkelijker begaanbaar en een plek voor orchidee liefhebbers.

Reis India: Schatten van Sikkim

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Schatten van Sikkim, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.