fbpx

Santa Barbara, de Amerikaanse rivièra

Santa Barbara, de Amerikaanse rivièra 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

In de Californische kustplaats Santa Barbara hangt een heerlijke laidback sfeer. Een fijne plek om bij te komen van alle indrukken die je tijdens je Amerika reis hebt opgedaan. De stad met een Mediterraans tintje heeft een gezellig centrum met knusse terrasjes, een breed zandstrand en wuivende palmbomen. Je slaapt in een kleinschalig hotel op loopafstand van het strand, zodat je nog even lekker kunt ontspannen voordat je terugvliegt naar huis.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Santa Barbara, de Amerikaanse rivièra met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Santa Barbara, de Amerikaanse rivièra, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.