fbpx

Safari Dwars door Kenia

Tijdens deze safari rondreis reis je dwars door Kenia. Via enkele van de mooiste nationale parken en reservaten, waar je prachtige game drives zult maken, reis van je van Nairobi over land naar Mombas…

va. 3.649,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze safari rondreis reis je dwars door Kenia. Via enkele van de mooiste nationale parken en reservaten, waar je prachtige game drives zult maken, reis van je van Nairobi over land naar Mombasa, aan de kust in het zuidoosten van het land. Hier geniet je van een welverdiende strandvakantie voordat je weer terug vliegt naar Nederland.
Masai Mara
Het bekendste reservaat van Kenia is de schitterende Masai Mara. Het landschap dat je voor ogen hebt bij Kenia, vind je in dit reservaat. Maar het is met name bekend door de enorme hoeveelheid en diversiteit aan dieren die hier leven. Misschien kun je hier je Big Five al grotendeels compleet maken.
Lake Naivasha
In de Great Rift Valley vind je het mooie Lake Naivasha. Dit is een aparte bestemming binnen deze safari reis. Je kunt hier een middag heerlijk ontspannen of een wandeling maken over een van de uitgezette wandelroutes. Of maak een boottochtje over het meer.
Amboseli National Park en Tsavo West National Park
Amboseli National Park laat je het klassieke plaatje van Kenia zien: uitgestrekte savannes met de indrukwekkende, met sneeuw bedekte Mount Kilimanjaro als achtergrond. Het nationaal park staat o.a. bekend om de enorme kuddes olifanten die hier heerlijk in vrijheid leven. Vervolgens bezoek je Tsavo West, dat een gevarieerd landschap en dierenrijk heeft. Je vindt hier de Mzima Springs, een grote waterbron waar vers water omhoog komt en vele dieren te vinden zijn.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Nairobi.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.