fbpx

Ruige kusten in Acadia National Park

Ruige kusten in Acadia National Park 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

In Acadia National Park reiken de rotsige bergen en dennenbossen helemaal tot aan de kust en dat betekent dat je tijdens je hike zomaar op een verborgen zandstrandje kunt stuiten. Langs de 65 km lange kronkelende kustlijn, kun je prachtige autoritten en wandelingen maken. Slapen doe je in kreeftenparadaijs Bar Harbour waar je vooral bij lobster shacks moet eten. De tentjes hebben iets van een snackbar, tot je een pan met een hele kreeft voorgeschoteld krijgt. Shabby chique meets haute cuisine.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Ruige kusten in Acadia National Park met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Ruige kusten in Acadia National Park, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.