Rondreis SCHOTLAND! De Hooglanden, eilanden en historische steden

Schotland staat bekend om de ruige natuur waar de wandelliefhebber zijn hart kan ophalen. Ontdek tijdens deze reis de pareltjes van de Schotse Hooglanden. Lekker wandelen in de Glen Coe vallei…

va. 2.595,00

Beschrijving

Schotland staat bekend om de ruige natuur waar de wandelliefhebber zijn hart kan ophalen. Ontdek tijdens deze reis de pareltjes van de Schotse Hooglanden. Lekker wandelen in de Glen Coe vallei en door het Cairngorms Nationaal Park. Breng een bezoek aan het mysterieuze Loch Ness en Loch Lomond, het grootste meer van Schotland wat zich in het Trossachs Nationaal Park bevindt. Maar naast de wilde natuur vind je ook eeuwenoude kastelen, zoals het Edinburgh Castle of de ruïne Urguhart Castle. Tijdens deze Schotland rondreis ontdek je ook de eilanden Isle of Skye en de Orkneys. Wanneer je het traditionele gerecht haggis besteld onder het genot van een echte Schotse whisky, is jouw ultieme ervaring op deze rondreis door Schotland compleet!


 

Koning Aap Reisthema’s

Koning Aap biedt groepsreizen in alle soorten en maten aan. Om de wensen van reizigers, te vervullen zijn alle reizen verdeeld in verschillende reisthema’s. Bekijk hier wat bij jou past. Of bekijk direct de reisthema’s bij Koning Aap

  • Engelstalige reisbegeleider
  • Nieuwe reis
  • Groepsreizen
  • Nederlandstalige reisbegeleider

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Koning Aap ervaringen en reviews

Koning Aap biedt al ruim 30 jaar bijzondere reizen aan. Men reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid.
Ervaring met Koning Aap?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Koning Aap? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Koning Aap. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Koning Aap ervaringen en reviews pagina over Koning Aap, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Koning Aap dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.