fbpx

Rondreis Pacific Coast

Rondreis Pacific Coast 19 dagen/18 nachten Roundtrip

va. 2.595,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Tijdens deze rondreis langs de Pacific Coast begin je in Seattle waarna je via de Nationale Parken Olympic en Mt. Rainier naar het hippe Portland rijdt. Een echte foodie stad waar je verschillende brouwerijen bezoekt tijdens een tour. Reis verder langs de ruige kustlijn en kajak langs rotsformaties en verborgen stranden. Eindig je reis in Californië tussen de wijngaarden van Napa Valley en verken Chinatown in San Francisco met een local. Slapen doe je in goede hotels bij de nationale parken of centraal gelegen in de steden.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Rondreis Pacific Coast met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Rondreis Pacific Coast, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.