fbpx

Rondreis GRIEKENLAND – 20 dagen! Peloponnesos, Centraal-Griekenland en de Ionische eilanden

Historische overblijfselen, karakteristieke eilanden, een blauwe zee, gezellige smalle straten, de geur van de heerlijke lokale keuken, verse olijven, …

va. 2.995,00

Meer informatie

Beschrijving

Historische overblijfselen, karakteristieke eilanden, een blauwe zee, gezellige smalle straten, de geur van de heerlijke lokale keuken, verse olijven, eeuwenoude kloosters en schattige kerken. Al deze kenmerken schreeuwen Griekenland! Een heel divers land en tijdens deze Griekenland rondreis lijk je geen aspect over te slaan. Je gaat de Griekse cultuur snuiven, de Griekse oudheid ontdekken, kennismaken met de vriendelijke Grieken en lekker vertoeven op het Ionische eiland Lefkas. Je hoeft in dit geval niet ver van huis te gaan voor een ideale vakantie.


 

Koning Aap Reisthema’s

Koning Aap biedt groepsreizen in alle soorten en maten aan. Om de wensen van reizigers, te vervullen zijn alle reizen verdeeld in verschillende reisthema’s. Bekijk hier wat bij jou past. Of bekijk direct de reisthema’s bij Koning Aap

  • Engelstalige reisbegeleider
  • Groepsreizen
  • Nieuwe reis

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Koning Aap ervaringen en reviews

Koning Aap biedt al ruim 30 jaar bijzondere reizen aan. Men reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid.
Ervaring met Koning Aap?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Koning Aap? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Koning Aap. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Koning Aap ervaringen en reviews pagina over Koning Aap, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Koning Aap dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.