fbpx

Rondreis Alaska: Wildlife en de ruigste National Parks

Rondreis Alaska: Wildlife en de ruigste National Parks 18 dagen / 17 nachten Roundtrip

va. 3.620,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Dit is onze ultieme Alaska-reis die je dwars door de ruigste natuur van de National Parks brengt. Van de hoogste berg in Noord-Amerika, midden in Denali National Park, tot de Columbia Gletsjer op de Prince William Sound. Tussendoor spot je verschillend wildlife als beren, elanden en walvissen én ontdek je de vervolgen tijd van de goudkoorts. Reis je in de winter? Dan heb je de gehele reis ook nog kans om het Noorderlicht te ervaren. Dit is dé reis voor alle outdoor-liefhebbers.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Rondreis Alaska: Wildlife en de ruigste National Parks met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Rondreis Alaska: Wildlife en de ruigste National Parks, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.