fbpx

Rondreis 1: Go Australia

Rondreis 1: Go Australia Australië Rondreis

va. 2.935,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Ervaar de highlights van Australië in een rondreis van ruim twee weken. Je hoeft niet zelf te rijden en de grote afstanden doorbreek je per vliegtuig. Reis met een kleine groep door de Outback en het tropische Noorden, waar je slaapt onder de sterren aan de voet van Ayers Rock. Leert nog meer over Aboriginals bij Ubirr Rock in Kakadu National Park. Verken zelf steden als kosmopolitisch Sydney, ontdek highlights als Blue Mountains en Kings Canyon en Litchfield National Park en sluit je reis af op het tropische strand en al snorkelend op het Great Barrier Reef.

Rondreis van 18 dagen / 17 nachten naar Australië met Riksja Travel

Maak je klaar om samen met ons de adembenemende schoonheid en diversiteit van Australië te ontdekken! Van de bruisende steden tot de weelderige natuurreservaten, en van de iconische bezienswaardigheden tot de outback tours, Australië biedt voor elk wat wils. Beleef deze vakantie, Rondreis 1: Go Australia, als geen ander met onze gepersonaliseerde POI-tours en -activiteiten, zodat je het meeste uit je verblijf in dit ongelooflijke land down under kunt halen.

Ontdek het land down under en maak herinneringen die een leven lang meegaan! Van bruisende steden tot exotische eilanden en uitgestrekte natuurreservaten, Australië biedt iets voor reizigers van alle leeftijden. Ontdek de beste plekken om te bezoeken, doe mee aan onvergetelijke tours en activiteiten, of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht. Boek vandaag nog jouw droomvakantie met Riksja Travel naar Australië!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.