fbpx

River Kwai Tour Deluxe

Tijdens deze dagen maak je kennis met de natuur en de historie van de prachtige groene provincie Kanchanaburi. Je slaapt in het luxe, gloednieuwe Float House en in het trendy U Inchantree.

va. 637,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze dagen maak je kennis met de natuur en de historie van de provincie Kanchanaburi.
Drijvende markt Damnoen Saduak
Onderweg naar Kanchanaburi bezoek je de lokale drijvende markt Damnoen Saduak, waar de lokale bevolking in alle vroegte haar producten probeert te verkopen. Op de kleine bootjes worden hele maaltijden bereidt. Vooral de zogenaamde ‘boat noodles’ zijn een echte delicatesse.
Hoogtepunten van de River Kwai
Naast de overweldigende natuur in de provincie Kanchanaburi bezoek je ook de ‘Bridge over the River Kwai’, die onderdeel uitmaakt van de Birma spoorlijn. Het bijbehorende museum, wat gebouwd is in de vorm van een jappenkamp, en een van de vele oorlogsbegraafplaatsen worden ook bezocht. Je kunt ook de beruchte Birmaspoorlijn bezoeken, aangelegd door onder andere geallieerde krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
The FloatHouse River Kwai
Je overnachtingen zijn een ervaring op zich. Je overnacht de eerste nacht in het trendy hotel U Inchantree, een kleinschalig resort dat rustig is gelegen aan de Kwai Yai rivier. De tweede nacht verblijf je in het prachtige The FloatHouse River Kwai, het luxere zusje van de River Kwai Jungle Rafts. In dit prachtige drijvende hotel kom je geheel tot rust.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.