fbpx

Relaxen in Rajasthan

Relaxen in Rajasthan 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Tijd voor ontspanning! We hebben een drietal plekjes gevonden waar weinig toeristen komen en waar je een paar dagen kunt bijkomen van alle indrukken van India. Slaap in een comfortabele tent, relax in de tuin, duik in het zwembad of verblijf in een echt Maharadja paleis. Voor de liefhebbers kunnen we altijd extra nachten inboeken zodat je iets langer kunt genieten van de rust.

Reis India: Relaxen in Rajasthan

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Relaxen in Rajasthan, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.