fbpx

Relax & Go Jordanië

Tijdens deze Relax & Go Jordanië verblijf je 7 nachten in de badplaats Aqaba en heb je 5 dagen een auto tot je beschikking om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Petra of Wadi Rum.

va. 1.141,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze fly drive combineert het beste van twee werelden. Je kunt genieten van een hele ontspannen vakantie in de badplaats Aqaba, waar je in de buurt van je hotel een aantal stranden vindt maar ook goede restaurantjes. Bovendien heb je 5 dagen lang een huurauto tot je beschikking, zodat je uitstapjes kunt maken en dé twee hoogtepunten van Jordanië kunt bezoeken, namelijk Petra en de Wadi Rum woestijn!
Petra
Petra is de bekendste bezienswaardigheid van Jordanië en je zult ook echt niet teleurgesteld worden. Deze uit de rotsen gehouwen stad is prachtig om te zien en er hangt ook een bijzondere sfeer. Wandel een hele dag in je eigen tempo door deze antieke stad en kijk je ogen uit.
Wadi Rum woestijn
Van het strand naar het zand van de sprookjesachtige Wadi Rum woestijn. Je vindt hier een afwisselend landschap van uitgestrekte zandvlaktes met bijzondere, ruige rotsformaties. Je kunt hier een jeepsafari of een wandelsafari gaan en zo bijzondere plekjes van dichtbij ervaren.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Aqaba.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.