fbpx

Patong Beach Hotel

Het Patong Beach Hotel is één van de eerste hotels op Phuket en ligt middenin het hart van het 3 km lange Patong Beach. Het hotel biedt uitstekende service met vriendelijk personeel in een sfeervoll…

va. 1.049,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Het Patong Beach Hotel is één van de eerste hotels op Phuket, gelegen midden in het hart van het 3 km lange Patong Beach. Het hotel biedt een uitstekende service met vriendelijk personeel.
Ligging
Het hotel is gelegen op 100 m van Patong Beach, Phuket’s populairste strand met 3 km aan wit zand, bruisend nachtleven en winkels. De luchthaven van Phuket ligt op ca. 45 km afstand.
Eten en drinken in het resort
Van Thais, seafood en steaks tot huisgemaakte pizza’s, in het Patong Beach Hotel heb je de keuze uit 4 restaurants waar je je culinaire hart kunt ophalen. Daarnaast zijn er 2 bars en een discotheek waar je terecht kunt voor een cocktail of een snack. Ook is er 24-uur roomservice beschikbaar.
Faciliteiten
Het resort beschikt over 2 zwembaden, waarvan één groot zwembad, uitgerust met jacuzzi en kinderbad. In het fitnesscentrum kun je ook tijdens je vakantie je conditie op pijl houden. Daarnaast beschikt het hotel over gratis wifi-internet, winkeltjes en een speeltuin.
Activiteiten in en rond het resort
In het Patong Beach Hotel worden verschillende activiteiten zoals fruit snijden, batik schilderen en kooklessen aangeboden. Aan het strand van Patong zijn vele watersportmogelijkheden mogelijk zoals duiken, snorkelen, windsurfen en zeilen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Phuket.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.