fbpx

Paradijselijk West-Maleisië

Inclusief vluchten. Begin je droomreis met een bezoek aan Kuala Lumpur, waarna je drie eilanden langs de westkust van Maleisië aandoet: Pangkor, Penang en Langkawi. Eilanden met een eigen karakter, m…

va. 1.711,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Begin je droomreis door Maleisië met een bezoek aan Kuala Lumpur en combineer de bruisende metropool met de paradijselijke eilanden Pangkor, Penang en Langkawi. Een ideale rondreis als je cultuur wilt combineren met genieten van de prachtige stranden van Maleisië en het ultieme eilandgevoel.
Bij aankomst in Maleisië verblijft je de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. Je zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.
Paradijselijk Pangkor
Het eerste eiland dat je aandoet is het tropische Pangkor. Hier kun je genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige strand. Pangkor is een klein eiland aan de noordwest kust van Maleisië in de Straat van Malacca. Pangkor betekent ‘Mooi Eiland’ en doet zijn naam volledig recht toe.
Vervolgens reis naar het koloniale Penang, dat met een brug verbonden is met het vasteland van Maleisië. Het is een zeer veelzijdig eiland, dat naast haar mooie stranden een zeer rijke mix van culturen herbergt. De historie is duidelijk zichtbaar in het culturele hart van het eiland: de hoofdstad Georgetown.
Tropisch bounty eiland Langkawi
Tenslotte ga je genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand van Langkawi. Het eiland heeft echter ook ontzettend veel te bieden op natuurgebied. Zo kun je de dichtbegroeide jungle van het binnenland gaan verkennen, maak je een mooie boottocht door het mangrovewoud of ontdek je de zeer kleurrijke onderwaterwereld. Je kunt er dus ook prachtig duiken of snorkelen.
Deze rondreis biedt dus de perfecte combinatie tussen cultuur, historie en heerlijk strandverblijf op verschillende eilanden!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.