fbpx

Pacific Coast & Red Rocks

Tijdens deze geweldige complete fly drive door Zuid West Amerika bezoek je de meest mooie bestemmingen van Californië, Arizona, Utah en Nevada. Deze reis is zeer afwisselend en pakt verschillende fac…

va. 3.611,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze geweldige complete fly drive door Zuid West Amerika bezoek je de meest mooie bestemmingen van Californië, Arizona, Utah en Nevada. Deze reis is zeer afwisselend en pakt verschillende facetten van het Zuid West Amerika mee. 
Langs de Pacific Coast van Californië
Je rijdt van noord naar zuid langs de Pacific Coast, zodat je de spectaculairste uitzichten hebt over de Atlantische Oceaan. Vanuit San Francisco, rij je via Monterey en San Luis Obispo naar Los Angeles. Je overnacht in 2 bestemmingen tijdens deze Pacific Coast route, zodat je voldoende tijd hebt om te genieten van de mooie uitzichten en wellicht een walviscruise kunt maken vanuit Monterey.
Los Angeles mag je ook niet overslaan. Ga skaten bij het strand van Venice Beach en Santa Monica. Vergeet ook niet om een blik te werpen op het welbekende Hollywood Sign! Een origineel stukje Route 66 pak je mee wanneer je van Lake Havasu naar Sedona rijdt. Sedona, is een bijzonder en sfeervol stadje gelegen tussen de indrukwekkende rode rotsformaties. De jeeptour die je hier kan maken, zal je niet snel vergeten.
De natuurpracht van Grand Canyon, Bryce en Zion
Natuurlijk verblijf je ook in de directe omgeving van de imponerende Grand Canyon in Arizona. De nationale parken van Utah, Bryce en Zion mogen ook niet ontbreken in deze reis door Zuid West Amerika. De “sin city” Las Vegas is de volgende bestemming op de route! Je kunt een gokje wagen, maar Las Vegas heeft nog veel meer te bieden naast het gokken. Bezoek een show, ga naar het oude Las Vegas bij de Freemont Street, je kunt shoppen in een van de vele outlets in deze omgeving, maar het lopen over de Strip door de vele verschillende steden die je hier kunt vinden is alleen al een beleving. Je vindt hier de Eiffeltoren van Parijs, Lady Liberty van New York, de fonteinen van Bellagio en maak een gondelvaart in Venetië. Het kan niet gek genoeg. 
Via de Tioga Pass naar Yosemite
De Tioga Pass door het Yosemite National Park is naast de Hwy 1 een van de mooiste wegen van Zuid West Amerika. Je rijdt van de achtertuin van Yosemite bij Mammoth Lakes over deze pas door het Yosemite National park naar Yosemite Valley. Deze reis door Zuid West Amerika eindigt in Silicon Valley waar de vele technologiebedrijven zijn gevestigd waardoor de computerindustrie groot is geworden. Een fly drive vol afwisseling en hoogtepunten.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar San Francisco.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.