fbpx

Over land van Taj naar Varanasi

Over land van Taj naar Varanasi 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Met deze bouwsteen reis je van Agra over land afwisselend per auto en dagtrein naar Varanasi. Onderweg overnacht je in de plattelandsplaats Orchha, waar grootse tempels en paleizen dromerig aan de rivier staan. Dan ga je door naar Khajuraho, een beruchte plaats met ondeugende Kamasutra sculpturen. De bouwsteen biedt een alternatief als je niet per nachttrein wilt reizen en onderweg wat meer wilt zien dan alleen het spoor.

Reis India: Over land van Taj naar Varanasi

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Over land van Taj naar Varanasi, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.