fbpx

Op safari in de Westkaap Zuid-Afrika

8.2

Rondreizen Zuid-Afrika op maat gemaakt. Een Afrika reis op maat, helemaal naar jouw eigen wensen. Stel je reis samen vanaf 15 dagen met verblijf in hotel.

va. 1.264,00

Meer informatie

Beschrijving

Je begint deze reis heerlijk rustig in Port Elizabeth. Waarbij je een goede mix hebt van reizen, ontspanning, de natuur en natuurlijk het spotten van de Big five.

Rondreizen Addo Zuid-Afrika

Rondreizen Zuid-Afrika op maat gemaakt. Een reis op maat, helemaal naar jouw eigen wensen. Een uitgebreid en flexibel aanbod van rondreizen, fly drive, safari’s en tours. Verblijf in hotel vanaf 15 dagen. Reisgezelschap is voor minimaal 2 personen.

Met deze Afrika reis op maat bezoek je o.a. de volgende plaatsen in Zuid-Afrika.

  • Addo
  • Kaapstad
  • Oudtshoorn
  • Port Elizabeth
  • Tuinroute

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Reviews & Ervaringen Afrika Reisopmaat

Ervaring met Afrika Reisopmaat?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Afrika Reisopmaat? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Afrika Reisopmaat. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Afrika reisopmaat! Ervaringen en reviews pagina over Afrika Reisopmaat, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Afrika Reisopmaat dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.