fbpx

Onder de motorkap van de oldtimer

Je maakt een rit in een Amerikaanse classic car door Havana, waarna je een werkplaats bezoekt waar je ziet hoe ze deze auto’s (soms op creatieve wijze) opknappen.

va. 76,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Hét bekende plaatje van Havana is toch wel een straat met statige, oude, koloniale gebouwen met ervoor een kleurrijke Amerikaanse oldtimer. Vanwege het embargo mochten er geen Amerikaanse auto’s meer geïmporteerd worden, waardoor deze ‘classic cars’ in gebruik bleven. Uiteraard moeten ze ook onderhouden en gerepareerd worden, maar hoe doe je dat als je geen onderdelen kunt importeren? Tijdens deze excursie krijg je een uniek kijkje achter de schermen van een garage en zul je zien hoe deze auto’s met wat creatieve oplossingen tot op de dag van vandaag nog steeds trots worden rondgereden.
Rit in een Amerikaanse oldtimer
Je gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van deze excursie. Hier stap je in een Amerikaanse oldtimer of ‘classic car’ en je chauffeur rijdt je door de stad langs enkele bezienswaardigheden. Als je geïnteresseerd bent, weet je trotse chauffeur je niet alleen van alles over de stad, maar ook over zijn auto te vertellen. 
Naar de werkplaats
Na deze rit word je naar de werkplaats gebracht. Hier kun je meekijken bij wat werkzaamheden die ze op dat moment aan het doen zijn aan een oude auto. Dit kan het herstellen van de bekleding, een nieuwe lak-laag aanbrengen of een reparatie zijn. Vanwege het embargo zijn er geen officiële onderdelen te krijgen in Cuba, maar hierdoor zijn de Cubanen erg creatief geworden waardoor zij op soms erg vindingrijke wijze de auto’s in goede conditie kunnen houden.
Tenslotte word je per oldtimer weer teruggereden naar het startpunt van de excursie, waar de excursie eindigt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.