fbpx

Off the beaten track in Wrangell

Off the beaten track in Wrangell 5 dagen / 4 nachten Buildingblock

Beschrijving

Groot, groter, grootst! Wrangell St. Elias National Park is niet alleen in omvang het grootste Nationale Park van Amerika, je vindt er ook de hoogste vulkanen ter wereld, duizelingwekkende hoge bergen en immens grote gletsjers. Dé plek om ruige en ongerepte natuur te ontdekken en de pure wildernis in te duiken. Ook vind je er een aantal oude mijnen met een indrukwekkende geschiedenis. Je slaapt twee dagen midden in het National Park en kunt kiezen voor kajakken langs ijsbergen of hiken op gletsjers.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Off the beaten track in Wrangell met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Off the beaten track in Wrangell, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.