fbpx

Oesters langs de oevers van Damariscotta

Oesters langs de oevers van Damariscotta 3 dagen / 2 nachten

Beschrijving

Oesters, daar draait het om langs de kust van de staat Maine in het uiterste noordoosten van Amerika. Maar liefst 80% van de oesters uit de staat komen van de Damariscotta rivier. Een kleine proeverij tijdens een boottocht over de rivier maakt wat ons betreft de beleving compleet en ook het verblijf op een privéboot past perfect bij deze omgeving en gaf ons het echte vakantiegevoel.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Oesters langs de oevers van Damariscotta met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Oesters langs de oevers van Damariscotta, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.