fbpx

Noordoost Amerika by Rail

Prachtige treinreis door noordoost Amerika. Je bezoekt het sfeervolle Boston, trendy New York, historisch Philadelphia & de hoofdstad Washington. Je verblijft in goede en centraal gelegen hotels.

va. 1.820,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze 9-daagse reis bezoek je de 4 beroemdste metropolen van Noordoost Amerika en reis je comfortabel met de Amtrak trein van stad naar stad. Je reis begint in Boston. In deze levendige studentenstad tref je statige en indrukwekkende gebouwen uit een rijk verleden. Boston staat ook bekend om zijn Europese sferen. Dan reis je per trein in 4 uur naar New York.
Per trein naar Boston, New York, Philadelphia en Washington
New York een geweldige hippe en bruisende wereldstad. De stad kent ontelbaar veel bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. Ontdek New York met een leuke fietstocht door Central Park of woon een gospel optreden bij in Harlem of bekijk vanaf het Vrijheidsbeeld de skyline van New York! Je hotel is zeer centraal gelegen in Manhattan. Je volgende stop is het historische en sfeervolle Philadelphia. Ideale stad om wandelend te ontdekken. Bezoek zeker de reusachtige klok "Liberty Bell" die staat voor de vrijheid van elke Amerikaan.
Washington D.C. de hoofdstad van Amerika
Per trein reis je tenslotte naar Washington D.C. De hoofdstad van Amerika is verrassend sfeervol met zijn leuke wijken met pleintjes vol boekwinkels en goede restaurants. Maar de stad is uiteraard wereld beroemd om zijn historische gebouwen, zoals het Witte Huis, The Capitol en FBI hoofdkantoor. Bovendien is deze machtige stad overgoten met een politiek sfeertje. Tijdens deze reis ontvang je ook voor Boston, New York en Washington een pas voor City Hop Off Tour, zodat je op eigen gelegenheid de hoogtepunten kunt bekijken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Delta Air Lines van Amsterdam naar Boston.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.