fbpx

Noorderlicht op IJsland avondtour

Het magische noorderlicht, ook wel aurora borealis genoemd, deze tour per bus brengt je naar de prachtigste locaties waar je de meeste kans maakt om het te zien.

va. 69,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Het magische noorderlicht, ook wel aurora borealis genoemd, verlicht tijdens de herfst- en wintermaanden regelmatig de hemel. Hoe dichter je bij de Poolcirkel bent, hoe sterker het magnetisch veld is en hoe meer kan je maakt dit bijzondere fenomeen te ervaren.
Als er uitbarstingen op de zon plaatsvinden worden geladen deeltjes richting de aarde geslingerd. Deze komen in aanraking met de gassen in de dampkring waardoor een reactie ontstaat die energie vrijgeeft. Die energie zien wij in de vorm van groene, blauwe golven aan de hemel. Er komen verschillende vormen en bewegingen voor en het moment kan enkele minuten tot een paar uur duren. In heel IJsland en zelfs in Reykjavík is er vrijwel geen lichtvervuiling. In de wintermaanden is de hemel heel donker waardoor het IJslandse noorderlicht nog feller schijnt. Per bus vertrek je om 22.00 naar de prachtigste locaties waar je de meeste kans maakt om het te zien. Uiteraard is er geen garantie want je moet ook een beetje geluk hebben.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.