fbpx

Newport, langs ruige kliffen

Newport, langs ruige kliffen 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Als New-England het Europa is van Amerika, dan is Newport in Rhode Island de Côte d’Azur. Eind 19e eeuw bouwden de stinkendrijke families van New York hier hun vakantiehuizen. Vanuit hun mansions hadden ze een spectaculair uitzocht over de ruige kliffenkust. Tijdens een wandeling over de Cliff Walk kun je de landhuizen zelf bekijken. De jet-set lifestyle zet zich voort in het oude centrum van het plaatsje en de jachthaven.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Newport, langs ruige kliffen met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Newport, langs ruige kliffen, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.