fbpx

Natuurschoon & wildlife van Florida

Inclusief vluchten. Tijdens deze fly drive door Amerika ontdek je de natuurlijke schoonheid van Florida. Je geniet van prachtige natuurparken, stranden en wildlife, maar je bezoekt ook leuke plaatsjes…

va. 2.208,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze fly drive Florida ontdek je de natuurlijke schoonheid van de staat Florida. Je geniet van prachtige natuurparken, stranden en wildlife, maar bezoekt ook sfeervolle plaatsjes, waar je bovendien kennis maakt met ouwenoude geschiedenis.
Het charmante en idyllisch gelegen dorp Mount Dora is een perfect beginpunt van je reis. Je zet koers in noordoostelijke richting en reist via de oudste Europese nederzetting in Amerika; St. Augustine met haar Mediterrane sfeer naar Amelia Island. Met ruim 20 kilometer aan prachtige stranden, wildlife in overvloed en ongerepte wateren, is dit eiland al lang een geliefde bestemming voor velen.
Zeekoeien bij Crystal River
Vanuit het uiterste noordoosten van Florida vertrek je vervolgens richting de Nature Coast aan de Golf van Mexico. In dit ongerepte kustgedeelte kun je genieten van prachtige vergezichten, bossen en moerassen. Wakulla Springs is een van de diepste en grootste zoetwaterbronnen ter wereld en bovendien een paradijs voor alligators, schildpadden en vele vogels. Dan door naar Crystal River. Hier vind je van november tot maart de grootste zeekoebevolking ter wereld. De ‘Gentile Giants’, zoals deze vriendelijke kolossen ook wel worden genoemd, worden aangetrokken door het warme water van de natuurlijke bronnen.
Langs de kust reis je verder naar het zuiden en bezoekt het bekendste natuurpark van Florida: de Everglades, waar je een overnachting hebt in een leuke bed & breakfast. Tot slot naar Miami, een bruisende wereldstad met een geheel eigen karakter. Je verblijft 2 nachten in het meest bekende deel van Miami; Miami Beach, waar de eindeloze zandstranden met wuivende palmen en een turquoise blauwe zee op je wachten.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met British Airways van Amsterdam naar Orlando Int..

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.