fbpx

Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie Deluxe

Beleef de prachtige wildparken van Zuid-Afrika, zoals Welgevonden Game Reserve en Timbavati/Kruger, maar ook de boeiende Venda cultuur in de Soutpansbergen. Fiets tussen de zebra’s in Swaziland en in …

va. 3.456,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie 
Tijdens deze reis beleef je de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Eswatini (Swaziland). Deze individuele rondreis Zuid-Afrika brengt je naar prachtige wildparken, zoals Waterbergen, Marakele National Park, waarbij je ook 2 nachten in een comfortabele safari tent overnacht en wild gaat spotten tijdens spectaculaire game drives. Maak kennis met de Venda’s in de Soutpansbergen. Een van de meest oorspronkelijke volkeren van Zuid-Afrika. Magie, bijgeloof en kunst zijn onderdeel van het dagelijkse leven.
De big 5 in Kruger Park
Je reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park. Aan de rand van het Kruger Park vind je verschillende privé wildreservaten waar je overnacht in een kleinschalige lodge. Je vindt hier dezelfde grote aantallen wilde dieren als in het Kruger Park, maar veel minder toeschouwers. Het meest bekende privé wild reservaat is Timbavati. In de groene heuvels van de provincie Mpumalanga ligt de wereldberoemde Panorama Route. Langs deze indrukwekkende route kun je genieten van de bijzondere rotsformaties van Blyde River Canyon, zoals de Drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes en van het uitzicht door God’s Window.
Nijlpaarden in St. Lucia
In Eswatini fiets of wandel je tussen de zebra’s in Mlilwane Nationaal Park en vanuit St. Lucia speur je naar nijlpaarden tijdens een unieke boottocht. Geniet van de prachtige stranden van Kwazulu Natal. Via een stranddag aan de Indische Oceaan reis je ten slotte naar de grote hoogte van de Drakensbergen. Hier tref je ruige bergtoppen, oerbossen, snelstromende beekjes, grotten en eeuwenoude rotstekeningen van Bosjesmannen. De reis eindigt in Johannesburg. Tijdens je individuele autorondreis verblijf je in sfeervolle kleinschalige 4* accommodatie die je beleving van je reis versterken. Je huurauto is al geregeld.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Johannesburg.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.