fbpx

Laos Highlights

Inclusief vluchten. Deze complete kennismakingsreis neemt u mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ruïne…

va. 2.876,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Laos is nog een authentiek Aziatisch land en wordt ook wel beschreven als het Thailand van 40 jaar geleden. Tijdens deze kennismakingsreis bezoek je alle hoogtepunten van het land, van vredige tempels tot prachtige natuurrijke gebieden.
Pittoresk Luang Prabang
Je begint je rondreis in de cultuurhoofdstad van het land: het pittoreske Luang Prabang. Hier vind je de mooiste Laotiaanse tempels, prachtige huizen in koloniale stijl en de Pak Ou grotten, vol boeddhabeeldjes.
Vlakte der Kruiken, Vang Vieng en Vietiane
In het binnenland vind je de Vlakte der Kruiken: vlaktes vol zeer oude ‘kruiken’ waarvan men niet weet waar ze voor gebruikt werden. Van historie naar natuur in Vang Vieng, gelegen in een spectaculaire omgeving van karstgebergten en grotten. Je ruilt de natuur dan weer in voor de hoofdstad Vientiane, mooi gelegen aan de Mekong-river. Hier vind je het belangrijkste monument voor de Laotianen: de That Luang.
Het zuiden van Laos vol natuur en cultuur
Je vliegt naar Pakse en zet de reis voort in het zuiden van het land, op het prachtige Bolaven plateau. Je bezoekt ook Champassak waar enkele van de oudste Khmer-tempels te vinden zijn. Ook bezoek je het gebied van de 4000 eilanden, waar de Mekong rivier zijn breedste punt bereikt en prachtige watervallen te vinden zijn. Weer terug in Pakse eindigt helaas je complete rondreis door Laos.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Etihad Airways van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.