fbpx

Kuala Lumpur en Penang

Inclusief vluchten. Combineer je strandvakantie op het tropische eiland Penang met een kort verblijf in de indrukwekkende stad Kuala Lumpur! Een geweldige reis voor mensen die wel iets willen zien, ma…

va. 1.106,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Combineer de bruisende metropool Kuala Lumpur met het paradijselijke eiland Penang. Een ideale reis als je cultuur wilt combineren met genieten van de prachtige stranden van Maleisië.
Bruisend Kuala Lumpur
Bij aankomst in Maleisië verblijf je de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. Je zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.
Koloniaal Penang en mooi strand
Vervolgens reis je naar het koloniale eiland Penang, dat met een brug verbonden is aan het vasteland van Maleisië. Het is een zeer veelzijdig eiland, dat naast haar mooie stranden een zeer rijke mix van culturen herbergt. Deze historie is dan ook duidelijk zichtbaar in het culturele hart van het eiland: de hoofdstad Georgetown. Moskeeën en hindoetempels wisselen elkaar af. Hoogtepunt is echter de grootste boeddhistische tempel uit Zuidoost-Azië: ‘de Kek Lok Si tempel’.
Batu Ferringhi is de bekendste badplaats van Penang. ’s Avonds is er een sfeervolle avondmarkt waar je heerlijk kunt rond lopen. Tevens zijn er vele restaurantjes waar zowel lokale als westerse gerechten vers voor je worden bereidt. Kortom, deze reis biedt de perfecte combinatie tussen cultuur, historie en heerlijk strandverblijf.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.