fbpx

Kuala Lumpur en Pangkor

Inclusief vluchten. Start je reis met een bezoek aan het veelzijdige Kuala Lumpur, waarna je kunt genieten op de prachtige stranden van het tropische eiland Pangkor. De hotels en transfers worden door…

va. 1.152,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Combineer de prachtige stad Kuala Lumpur met een strandvakantie op het idyllische eiland Pangkor. De hotels en transfers worden door ons geregeld, zodat je nergens meer aan hoeft te denken.
Bruisend Kuala Lumpur
Bij aankomst in Maleisië verblijf je de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. Je zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien. De perfecte manier om de stad te verkennen is per fiets, zodat je de geuren, kleuren en geluiden echt goed in je op kunt nemen.
Paradijselijk strand op Pangkor Island
Na deze citytrip in Kuala Lumpur is het tijd om te genieten van het prachtige strand van Pangkor. Pangkor Island is een klein eiland aan de westkust van Maleisië, gelegen in de Straat van Malakka. Pangkor betekent vertaald ‘Mooi Eiland’ en doet zijn naam volledig recht aan.
Kortom, deze reis bied je de perfecte combinatie tussen interessante cultuur, prachtig strand en alle vrijheid om je eigen programma te bepalen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.