fbpx

Kuala Lumpur en Langkawi Deluxe

Inclusief vluchten. Combineer de prachtige stad Kuala Lumpur met een strandvakantie op het tropische koraal eiland Langkawi. De transfers en uw deluxe accommodaties worden door ons geregeld.

va. 1.748,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Combineer de prachtige stad Kuala Lumpur met een strandvakantie op het tropische koraaleiland Langkawi. De hotels en transfers worden door ons geregeld, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Tijdens deze reis verblijf je in deluxe accommodatie. 
Stedentrip Kuala Lumpur
Bij aankomst in Maleisië verblijf je de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. Je zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.
Strandvakantie Langkawi
De rondreis gaat verder naar Langkawi, waar je gaat genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand. Het eiland heeft echter ook ontzettend veel te bieden op natuurgebied. Naast een dichtbegroeide jungle in het binnenland, kun je een mooie boottocht door het mangrovewoud maken of ga duiken of snorkelen om de zeer kleurrijke onderwaterwereld die Langkawi rijk is, te verkennen.
Kortom, deze rondreis biedt de perfecte combinatie tussen de cultuur van Maleisië ontdekken, ontspannen aan het strand en de vrijheid om je eigen excursieprogramma in te vullen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.