fbpx

Kookworkshop in Havana

Maak kennis met de lokale keuken. Leer een traditionele Cubaanse maaltijd te bereiden tijdens een kookworkshop, zodat je thuis ook nog eens Cubaans kunt eten terwijl je die fantastische herinneringen …

va. 82,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een belangrijk onderdeel van de kennismaking met een land is de kennismaking met de lokale keuken. Des te leuker is het om een traditionele Cubaanse maaltijd te leren bereiden tijdens een kookworkshop, zodat je thuis ook nog eens Cubaans kunt eten terwijl je die fantastische herinneringen aan je vakantie weer ophaalt. 
Bezoek aan een lokale markt
Je reist op eigen gelegenheid naar het beginpunt van deze excursie, waar je lokale gids al op je wacht. Hij neemt je mee naar de lokale markt, waar jullie alle benodigde ingrediënten gaan kopen voor de Cubaanse maaltijd. Het is altijd leuk om de sfeer op zo’n markt op te snuiven en om te zien wat hier allemaal te koop wordt aangeboden. 
Kook een traditionele Cubaanse maaltijd
Vervolgens word je naar het restaurant gebracht waar je kookworkshop gaat plaatsvinden. Hier wacht de chef-kok al op je en hij zal je de maaltijd laten zien die jullie gaan bereiden. En dan ga je met de kok aan het werk om je eigen lunch te gaan koken. 
Geniet van je zelfgemaakte lunch
Na al dat harde werk word je natuurlijk beloond. Je gaat aan tafel om van je zelfgemaakte lunch te gaan genieten. Mocht je dit gerecht later tijdens je rondreis nog eens voorgeschoteld krijgen, dan is het niet alleen extra speciaal omdat je weet hoe het bereid moet worden, maar het is ook leuk om de verschillen te proeven.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.