fbpx

Kikkers bij de Arenal vulkaan

Kikkers bij de Arenal vulkaan 3 dagen / 2 nachten

Beschrijving

De Arenalvulkaan is een perfect gevormde vulkaan, waar je er ook nog eens dichtbij kunt komen. ’s Avonds regelen we een kikkerexcursie waarbij je opzoek gaat naar de beroemde roodoogmakikikker. Optioneel kun je een kajaktocht of fietstour met gids maken of bezoek een warmwaterbron om te relaxen. Je slaapt op een rustig plekje net buiten het toeristische centrum van La Fortuna.

Reis Costa Rica: Kikkers bij de Arenal vulkaan met Riksja Travel

Ervaar het beste van Costa Rica met een uitje naar het paradijs! Van de weelderige oerwouden en prachtige stranden tot de levendige steden en zeldzame dieren in het wild, Costa Rica is de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest ontzagwekkende bezienswaardigheden. Zoals deze reis Costa Rica, Kikkers bij de Arenal vulkaan van Riksja Travel. Ga mee op een rondleiding door ongerepte natuurgebieden, ga op een spannend avontuur of ontspan gewoon in een van onze vele luxe resorts. Met zoveel te ontdekken, is het geen wonder dat Costa Rica een topbestemming is voor reizigers van over de hele wereld.

Kom kijken waarom en ervaar Costa Rica, Kikkers bij de Arenal vulkaan, vandaag nog!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.