fbpx

Khao Sok Experience

Deze avontuurlijke tour neemt je mee naar het Khao Sok National Park. Dit nationale park bestaat grotendeels uit dicht regenwoud, ruige rotsen van kalksteen met heldere beekjes en watervallen.

va. 438,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze exclusieve en avontuurlijke tour start vanuit Phuket of Surat Thani en brengt je naar het nationaal park Khao Sok. Dit nationale park bestaat grotendeels uit dicht, maagdelijk regenwoud en ruige rotsen van kalksteen met heldere beekjes en watervallen. Je krijgt de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen.
Verken in 3 dagen het mooiste nationaal park van Thailand. Deze tour is perfect voor de avontuurlijk ingestelde reiziger en een ervaring die je niet mag missen!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.