fbpx

Kanoën over de Yukon in Whitehorse

Kanoën over de Yukon in Whitehorse 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Begin je reis relaxt in hoofdstad Whitehorse. De stad heeft een gemoedelijke sfeer en een aantal mooie musea én is een goede uitvalsbasis voor je reis door Yukon. Doe de laatste inkopen voor je de wildernis van Canada in gaat en draai alvast warm tijdens een kanotocht over de Yukon River. Neem vooral de “Yukon Time” met alles, het leven is hier namelijk relaxt en flexibel.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Kanoën over de Yukon in Whitehorse met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Kanoën over de Yukon in Whitehorse, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.