fbpx

Kamperen in de woestijn

Kamperen in de woestijn 2 dagen / 1 nacht Buildingblock

Beschrijving

Breid je bezoek aan Jaisalmer uit met een nacht slapen in de woestijn. Op de rug van een kameel hobbel je door de gele zandduinen van de woestijn van Jaisalmer. In de verte doemt een klein tentenkamp op, dat speciaal voor jullie vandaag is opgebouwd. ’s Nachts slaap je in een tentje onder de sterren. Een bouwsteen voor wie niet vies is van een beetje avontuur.

Reis India: Kamperen in de woestijn

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Kamperen in de woestijn, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.