fbpx

Kamperen en kanoen in Wells Gray

Het Wells Gray Provincial verkennen, iets verder van de gebaande paden? Ga dan een nachtje kamperen in de backcountry, oftewel het deel van het park dat niet met wegen bereikbaar is en waar dus maar w…

va. 417,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Wil je het Wells Gray Provincial verkennen, maar dan iets verder van de gebaande paden, dan is deze tour perfect voor jou. Je gaat namelijk een nachtje kamperen in wat de Canadezen de backcountry noemen. Backcountry is het deel van het park dat niet met wegen bereikbaar is en waar dus maar weinig mensen komen.
Het landschap in Wells Gray is ooit gevormd door gletsjers en vulkanen, wat je duidelijk kunt terugzien in de ruigheid van de natuur. Uiteraard bezoek je de bekendste watervallen van het park: de 141 m hoge Helmcken Falls en de hoefijzervormige Dawson Falls, voordat je bij het zuidelijke puntje van Clearwater Lake aankomt. Van hier gaat je kano avontuur beginnen!
Back country kamperen en kanoën in Wells Gray
Je peddelt over het kalme water van Clearwater Lake, genietend van de rust, natuur en hopelijk wildlife dat je onderweg kunt spotten. Je overnacht in een tentje op een strandje aan het meer, een simpele overnachting, maar één om nooit te vergeten!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.